Рецепт тільки для повнолітніх!
Невідомо, чи має відношення назва цього коктейлю до Михайла Боярського. Коктейль випивають залпом. Він такий міцний, що вигук «Тисяча чортів!» або «Каналья!» так і виривається з грудей.
Інгредієнти:
Горілка / самбука - 25 мл
Сироп "EMMI" Гренадін -25 мл (5 ч.л.)
Соус Табаско - 5 мл
Приготування:
Коктейль «Боярський» - це поєднання міцного алкоголю, кисло-солодкого смаку гранатового сиропу і обпалюючого гострого соусу Табаско. Пити цей коктейль потрібно залпом, тому подають його в шотах або стопках.
На дно шота наливаємо криваво-червоний сироп "EMMI" Гренадін. Акуратно, по лезу ножа вливаємо горілку, щоб вона лягла на шар сиропу. Капаємо кілька крапель соусу Табаско. Під своєю вагою вони проходять крізь шар горілки і повисають десь між прозорим алкоголем і яскравим сиропом.
Є і більш м'яка версія цього коктейлю, яку називають «Дочка Д'Артаньяна». Замість горілки використовується самбука. Вона залишає приємний анісовий післясмак.