Кава особливий напій, кожен із нас йде до неї довгим шляхом, вибираючи смак. Це незвичайний склад, що рухає думки, ідеї, що спонукає до звершень і подвигів. Сподобався одного разу, він супроводжує все життя, змінюючись у супутніх доповненнях.
Асортимент
Qualita Oro (кава в зернах Лавацца) класика із зерен бразильської арабіки з медовим присмаком. Qualita Rossa з легким ароматом шоколаду використовується для приготування капучіно та латте. Lavazza Club купаж стовідсоткової арабіки. М'який зміст, що забезпечується багатьма факторами.
Lavazza Crema Aroma складається з 80% бразильської арабіки та 20% в'єтнамської робусти, Уганди. Ступінь обробки впливає на якість ароматного напою, що готується. Присутній післясмак шоколаду. Серія у синій упаковці використовується барами, коричнева упаковка індивідуальними споживачами, які бажають купити каву у зернах у магазині. Синя пачка містить 80% арабіки та 20% робусти. Коричнева упаковка містить продукцію насиченого складу зі смаком шоколаду, горіхів. Особливо чудовий та унікальний у застосуванні з молоком. Виражаються усі нотки десерту.
Лавацца Еспресо Баріста гран Крема теж має середню термічну обробку, ближчу до темної, як і всі сорти. Складається із зерен 80% робусти бразильської та 20% Уганди. Сухофрукти та квіти це додатковий аромат, що забезпечує вишуканість благоговійного ковтка. Споживачі це цінують.
Лавацца Супер Крему 60% арабіка Бразилії, 40% індонезійська робуста. Горіхи та сухофрукти супутні риси напою цього сорту. Ступінь термічної обробки середній. Різні ступені обсмажування накладають відбиток на смак: що темніше зерна після обсмажування, то гірше напій. Лаватися Супер Крема має якусь гіркуватість: поєднання смажених горіхів: фундука, арахісу.
Лавацца Tierra Selection суміш арабіки Бразилії, Колумбії, Ефіопії, Перу, Гондурасу. Сухофрукти, квіти, молочний шоколад створюють кавове амбре, незабутнє та унікальне поєднання.
Лавацца Пронто Крема гранд Арома . Плоди збирають вручну на плантаціях Уганди, пакують у мішки з натуральних волокон. Це забезпечує природний запах батьківщини, що зберігається тривалий час. Термічна обробка ближче до сильної, темні плоди, насичені шоколадним ароматом.
Плоди кавового дерева виростають на плантаціях високогір'я та рівнинної зони, що накладає відбиток, створюється конкретний сорт. Прямі промені сонця, високогірне повітря, м'який морський клімат рівнин сприяють фіксуванню компонентів продукції. Зерна, зібрані різними врожаями однієї і тієї ж плантації, дають різні чашки десерту.
Магазин, що пропонує продукцію споживачеві, має сертифікати якості. Продукція вся сертифікована. Якість відповідає вимогам державних стандартів.
Ступінь обсмажування
Зерна, зібрані на плантації, обсмажуються дома. Десерт із них зовсім інший. Кава з обсмажених плодів має той неповторний, вишуканий післясмак, ледь помітний і невловимий, що не має пояснення, що супроводжується насиченістю горіхами, ваніллю, квітковим або ягідним ароматом. Легше спробувати. Спеціальні умови обробки дозволяють досягти якості високого рівня продукції.
Контакти
Кава в зернах це справжня знахідка для справжніх поціновувачів та гурманів гарячого десерту. Портал магазину запрошує до співпраці підприємців та споживачів міста Полтава. У каталозі розміщено асортимент, що регулярно оновлюється в міру надходження новинок та зміни цін. Контактна інформація дозволяє зв'язатися з менеджером, який надає компетентну інформацію. Це допоможе визначитися у виборі товару, вартості.