Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Киев, ул. И. Микитенко 11
Киев, ул. И. Микитенко 11
Пн-Птн 9:00-19:00
Онлайн замовлення приймаються цілодобово

Цукор в стіках

Цукор рафінад білий 250гр
0
в наявності
20.00грн.
Цукор у стіках
1
в наявності
40.00грн.
Цукор у стіках Кофейня 1кг
0
в наявності
40.00грн.
Цукор в стіках Ambassador 1 кг
0
Нема в наявностi
40.00грн.
Цукор в стіках Lavazza 1кг
0
Нема в наявностi
40.00грн.
Цукор в стіках Totti Caffe 1 кг
0
Нема в наявностi
40.00грн.
Цукор у стіках KIMBO 1кг
0
Нема в наявностi
40.00грн.
Цукор у стіках Кофейня 500гр
0
Нема в наявностi
20.00грн.
Цукор в стіках

Цукор, розфасований порційно в стіки, вважається вигідним рішенням для кафе, бістро, закусочних, офісів, подорожей і для домашнього використання. Немає необхідності купувати ємності для сипучих інгредієнтів. Цукор в стіках допоможе швидко і гігієнічно підсолодити будь-який напій. Інтернет-магазин «Кофейня» зібрав кращі варіанти продукту, щоб наші клієнти змогли оцінити якість товарів.

Опис продукту

Існує помилкова думка, що розфасовка продуктів по маленьких порцій призводить до подорожчання товару. Цукор в великому мішку дійсно вийде вам дешевше, але зручність використання міні-стіків складно переоцінити. Крім того, якщо купувати цукор разом з супутніми товарами, ви помітите реальну вигоду.

Працюючи в певних місцях, вам доведеться купити цукор в стіках, так як сипучий варіант товару незручний у використанні. Також розфасований продукт додасть статусу вашого закладу, якщо ви власник громадського харчування. Переваги оцінили власники закладів по всьому світу.

Одна порція цукру містить 5г. Це приблизно ємність чайної ложки. Для однієї чашки потрібно використовувати 2-3 стіки в залежності від смакових уподобань. Рекомендовано зберігати міні-порції при температурі не вище 25 ° С при вологості не більше 75%. Через те, що упаковка виготовляється з паперу, необхідно стежити, щоб вона не намокла на складі.

Переваги цукру в стіках

Цукор - примхливий продукт при зберіганні. Згодом він може змінити свою структуру під дією вологи. Він схильний до танення, збиваючись в грудки. Згодом в цукрі заводяться дрібні комахи, мікроби, осідає пил. Зберігання в стіках позбавляє вас від таких проблем. Його зручно зберігати, а вести облік продукту стає легше. При додаванні цукру в стіках ви завжди будете впевнені в ступені солодощі напоїв, адже кожен раз ви насипаєте його однакову кількість.

Наявність стіків позбавляє персонал від необхідності регулярно мити цукорниці і додавати в неї продукт. Відвідувачі часто додають цукру більше, ніж того потрібно. Одноразові фасування стануть для вас відмінною економією.

Причини купити цукор в стіках:

  • одноразова упаковка гарантує, що крім вас до цукру ніхто не торкався;
  • фасований продукт економить час обслуговування клієнтів громадського харчування;
  • це ідеальний варіант, якщо ви часто п'єте чай або каву поза домом.

Високоякісна тонкий папір повністю екологічна і не додає смаку і стороннього запаху продукту. Її легко розривати, але в той же час вона не деформується при транспортуванні. Деякі люди колекціонують цукор в стіках. Вам буде приємно, якщо хтось збереже пам'ять про ваш кафе.

Кращі товари від інтернет-магазину «Кофейня»

У розділі представлено цукор в стіках в упаковці 1 кг. Він зроблений компанією LUIGI LAVAZZA. Але також наші клієнти зможуть придбати стіки нашого виробництва. Додатково тут ви знайдете білий рафінований цукор в шматочках високої якості, розфасований по 250 г. Зазвичай в розділ фасованого цукру заходять покупці, які купують кавові напої на нашому сайті. Менеджери проконсультують вас по питаннях, що цікавлять.

Цукор в стіках від інтернет-магазину «Кофейня» реалізується за доступними цінами. Ми можемо собі дозволити зниження вартості, завдяки співпраці безпосередньо з постачальниками та імпортерами. Регулярно проводяться знижки та акції для наших постійних клієнтів. Асортимент сайту складається з індивідуальних потреб наших відвідувачів і особливостей ведення їх бізнесу. Тепер ви зможете забезпечити клієнтів і себе свіжим продуктом.