Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Киев, ул. И. Микитенко 11
Киев, ул. И. Микитенко 11
Пн-Птн 9:00-19:00
Онлайн замовлення приймаються цілодобово

Сухі вершки та молоко

ICS Вершки RED 1кг
0
в наявності
160.00грн.
Вершки в гранулах Ristora Bevanda Bianca 500гр
2
в наявності
95.00грн.
Вершки порційні "Hochwald" 10г * 10 шт
2
в наявності
20.00грн.
ICS Вершки Bebida Blanca Rica 1кг
0
Нема в наявностi
170.00грн.
ICS Вершки Foam Stable 1кг
0
Нема в наявностi
155.00грн.
Вершки збиті Hochwald Topping Star 250гр
1
Нема в наявностi
60.00грн.
Вершки розчинні Nestle Coffee mate 1кг
0
Нема в наявностi
155.00грн.
Вершки розчинні Ristora Bevanda Bianca 500гр
1
Нема в наявностi
80.00грн.
Сухе молоко Ambassador Creamer 1кг
0
Нема в наявностi
185.00грн.
Сухі вершки та молоко

Кава з вершками- це вишукане поєднання, по-новому розкриває грані класичного смаку. Вершки надають каві м'якість, делікатно приглушаючи її неприборканий традиційно гіркуватий присмак. Легкі вершкові нотки роблять напій більш ніжним, створюючи нову чарівну смакову гаму. На основі кавово-вершкового тандему існує маса чудових рецептів, таких як кава по-віденськи, раф-кава, айс-кава, шоколадно-вишнева вершкова кава та інші.

Для приготування ароматного і підбадьорливого напою можна використовувати свіжі натуральні або сухі вершки. Другий варіант більш кращий, такі вершки мають більш тривалим терміном зберігання, і смаком, практично ідентичним натуральному. Тим більше їх можна використовувати не тільки в домашніх умовах, а й в офісі, а також в промислових цілях.

Де застосовуються сухі вершки?

В першу чергу цей інгредієнт чудово підходить для додавання до кави і різним кавовим напоями. У вендінгових кавових апаратах переважно використовують саме порошкові вершки, так як вони мають відмінні смакові властивості, економічні і прості в застосуванні. Також їх застосовують для:

  • Приготування різних кондитерських кремів і суфле.
  • Додавання в торти, кекси, і іншу кондитерську випічку.
  • Добавки у всілякі соуси.
  • Молочних і безалкогольних коктейлів
  • Морозива і холодних десертів.
  • Посилення і пом'якшення смаку всіляких страв.

Як правильно використовувати вершки в порошку?

Залежно від того, для яких цілей застосовуються вершки, їх розводять в різних пропорціях. Стандартно це 1 до 1. Наприклад, якщо ви берете півсклянки концентрованих вершків, то їх потрібно розвести такою ж кількістю рідини. Для приготування вершкового крему на молоці потрібно взяти 50 гр сухого порошку і розвести його в 150 гр холодного молока, після цього суміш потрібно збити за допомогою міксера або вручну.

Порошковий продукт хороший тим, що він легко і швидко розчиняється в воді, або молоці, приймаючи необхідної консистенції, не залишаючи при цьому грудок або грудочок. У каві, капучіно та інші кавові напої вершки додають в невеликих кількостях, приблизно одну або дві чайні ложки на чашку. Додавати їх слід безпосередньо після приготування кави. Додатково розводити їх рідиною не потрібно, так як вони прекрасно розчиняються, самостійним чином.

Властивості і переваги

  • Вершки, на 50% складаються з молока і на 50% з компонентів рослинного походження, тому вони без проблем змішуються з різними компонентами. При цьому продукт не зменшує свій об'єм при розчиненні і не згортається.
  • Порошок має більш тривалим терміном зберігання ніж рідкі свіжі вершки, зберігаючи при цьому свіжість і первинний смак.
  • Продукт містить мало жирів і практично не містить холестерину, тому може використовуватися людьми з надмірною вагою, або бажаючими схуднути.
  • У вершках - порошку міститься велика кількість мікроелементів, білків, вітаміни групи РР, Е, А, В. Також склад багатий на кальцій, фосфор.
  • Доступна ціна та економічність використання.

Смачні рецепти кави з вершками

Шоколадно-вершкова кава

Такий напій подається в невеликих чашечках. Для приготування однієї порції слід взяти:

  • Чорна класична кава -10 гр.
  • Цукор - 1 чайна ложка.
  • Сухі вершки - 2 чайні ложки.
  • Свіжозаварена кава - 100 мл.

Заварюємо каву звичним для вас способом, додаючи в неї цукор і вершки. Потім на водяній бані розтоплюємо шоколад, акуратно перемішуємо всі компоненти і подаємо напій до столу.

Арабська кава з вершками

Улюблений напій жителів сходу готується з наступних компонентів:

  • Зернова кава -35 гр.
  • Вода - 100 мл.
  • Кориця і запашний перець за смаком.
  • Цукор - 1 чайна ложка.
  • Жовток одного яйця.
  • Сухі вершки - 2 чайні ложки.

Подрібнені зерна кави разом з меленими прянощами і цукром поміщаємо в турку, заливаємо холодною водою і варимо на повільному вогні, до того моменту як кава почне закипати. Поки вариться основа для кави по-арабськи беремо вершки, дрібку ваніліну і яєчний жовток збиваємо всі інгредієнти до появи пінки. Готова кава наливаємо в чашку, зверху нього формуємо шапочку з отриманої піни і прикрашаємо напій шоколадною стружкою.

Де найкраще купувати сухі вершки?

Щоб придбати по-справжньому якісну суміш, яка містить в складі шкідливих компонентів і консервантів, купуйте вершки у перевірених продавців, які дорожать своєю репутацією.

У магазині Кофейня якісні голландські вершки купити можливо за доступною ціною. Щоб зробити заявку, зателефонуйте нам по телефону, або замовте товар онлайн за допомогою сайту. Приємного вибору!